Imate inovativno idejo o možnostih izboljšav na področju zdravja ali pa željo po izboljšanju vsakdana vseh nas?

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) v sodelovanju z EIT Health in farmacevtsko družbo Novartis Slovenija organizira drugi Innovation Day, dvodnevno tekmovanje ekip v hackanju rešitev za konkretne izzive.

Tokratni Innovation Day bo sestavljen iz dveh sklopov - vsak sklop bo vseboval svoje izzive, prijavite pa se lahko zgolj na enega:

1. sklop Innovation Day-a bo potekal v sodelovanju z družbo Novartis Slovenija - vsi zainteresirani boste reševali konkretne izzive, s katerimi se trenutno sooča farmacevtska industrija,

2. sklop Innovation Day-a bo pod okriljem tematike 'Spodbujanje zdravega načina življenja s spremembami vedenjskih navad' za vse, ki vas zanimajo bolj splošni izzivi s področja zdravja, zdravstvene oskrbe, navad in vsega, kar spada zraven.

KDAJ: petek in sobota, 25. in 26. september 2020
KJE: Tehnološki Park Ljubljana

Čakajo vas finančne nagrade, mreženje in možnost globalnega pečata!

Več o izzivih in prijave.

iDay EIT Health Novartis 1 spletna stran 004

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.