Spoštovana študentka, spoštovani študent.

Veseli nas, da ste se odločili za študij na Zdravstveni fakulteti, na fakulteti z najdaljšo tradicijo izobraževanja na področju zdravstva v Sloveniji. Obljubimo vam, da se bomo vsak dan trudili, da vam predamo svoje znanje in da vas usposobimo za opravljanje plemenitega zdravstvenega poklica. Prepričani smo, da boste z znanjem, ki ga boste pridobili v času študija na naši fakulteti, nekoč odlično opravljali svoje delo.

Letošnji pozdrav brucem bo zaradi trenutne epidemiološke situacije potekal nekoliko drugače. Uvodna predavanja bodo potekala online, mentorski sestanki pa bodo organizirani tako, da bomo upoštevali vse smernice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Objavljamo razpored sprejema brucev, ki bo na Zdravstveni fakulteti potekal v sredo, 30. 9. 2020 ter v četrtek 1. 10. 2020.

Želimo vam prijeten začetek novega študijskega leta!

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.