Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Sprejem brucev 2020/2021

Spoštovana študentka, spoštovani študent.

Veseli nas, da ste se odločili za študij na Zdravstveni fakulteti, na fakulteti z najdaljšo tradicijo izobraževanja na področju zdravstva v Sloveniji. Obljubimo vam, da se bomo vsak dan trudili, da vam predamo svoje znanje in da vas usposobimo za opravljanje plemenitega zdravstvenega poklica. Prepričani smo, da boste z znanjem, ki ga boste pridobili v času študija na naši fakulteti, nekoč odlično opravljali svoje delo.

Letošnji pozdrav brucem bo zaradi trenutne epidemiološke situacije potekal nekoliko drugače. Uvodna predavanja bodo potekala online, mentorski sestanki pa bodo organizirani tako, da bomo upoštevali vse smernice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Objavljamo razpored sprejema brucev, ki bo na Zdravstveni fakulteti potekal v sredo, 30. 9. 2020 ter v četrtek 1. 10. 2020.

Želimo vam prijeten začetek novega študijskega leta!

 

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »