Društvo TOP EF, ki deluje na ljubljanski Ekonomski fakulteti, že četrto leto zapored organizira vseštudentsko tekmovanje Innovative All-nighter, ki se bo dogajalo 19. in 20. novembra 2020 preko spleta. Gre za 24 zabavnih ur, ustvarjalno razmišljanje, inovativne rešitve, timsko delo in mreženje z vrstniki in priznanimi slovenskimi podjetji.

Namen tekmovanja Innovative all-nighter je v 24 urah najti inovativne pristope, kako približati določen izdelek ali blagovno znamko izbranega podjetja mladim. Prav tako je dogodek odlična priložnost za povezovanje med študenti iz različnih fakultet in spoznavanje vsakodnevnih izzivov, s katerimi se soočajo podjetja. Primeren je za študente vseh fakultet.

Prijavi se, poišči najboljšo rešitev za izziv, ki ga zastavi izbrano podjetje in osvoji bogate nagrade.

Več informacij na spletni strani inovativeallnighter.com.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.