Skladno z Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 je od 15. 11. 2021 dalje obvezno 3x tedensko samotestiranje študentov, ki ne izpolnjujejo pogoja P ali C.

Na Zdravstveni fakulteti bo samotestiranje organizirano ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 7.30 uri. V kolikor vam razpoložljivi termini ne ustrezajo, se lahko testirate tudi na uradnih točkah, kjer izvajajo HAG testiranje, kjerkoli po Sloveniji.

V kolikor pričnete s kliničnim usposabljanjem v kliničnem okolju pred 7.30 uro zjutraj, prosimo, da opravite brezplačno testiranje na eni od uradnih točk. V kolikor boste prisotni tudi v prostorih ZF prosimo, da po opravljenem testiranju izvajalcu vaj predložite na novo izpolnjeno Izjavo o izpolnjevanju pogoja PCT.

Opravljeno samotestiranje na ZF velja samo v prostorih Zdravstvene fakultete, na drugih članicah UL, v učnih bazah in v študentskih domovih.

 

Prijava na samotestiranje:

Samotestiranje študentov v zimskem izpitnem obdobju 2021/2022 na Zdravstveni fakulteti NE BO organizirano.
Vse študente, ki za izpolnjevanje PCT pogoja potrebujejo testiranje, pozivamo, da se hitrega testiranja udeležijo na katerikoli uradni točki COVID testiranja v Sloveniji. 

 

NA SAMOTESTIRANJE PRIDITE TOČNO, S SEBOJ IMEJTE SVOJE TESTE IN OSEBNI DOKUMENT S FOTOGRAFIJO.

Študenti, ki ste se že samotestirali v prostorih ZF in že imate evidenčne liste, jih prosimo, imejte s seboj. V  kolikor je vaš evidenčni list že zapolnjen, boste prejeli novega.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.