Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Varstvo osebnih podatkov

1. Izjava o skladnosti poslovanja Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani

Izjava o skladnosti poslovanja Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679) in obvestilo o obdelavi osebnih podatkov


2. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov na Univerzi v Ljubljani - Nina Komočar Urbanija (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)
Koordinator varstva osebnih podatkov na UL Zdravstveni fakulteti - Ženja Verčko (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)


3. Izvajanje videonadzora

Obvestilo posameznikom po 13. členu Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) glede obdelave osebnih podatkov pri izvajanju videonadzora pri vhodu v garažo fakultete
- Sklep o izvajanju videonadzora


4. Postopek uveljavljanja pravic posameznikov

Postopek uveljavljanja pravic posameznikov, katerih osebni podatki se obdelujejo v skladu z veljavno zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov – Pravice posameznikov katerih osebni podatki se obdelujejo v sklopu izvajanja dejavnosti ZF UL kot izhajajo iz veljavne zakonodaje na področju varstva osebnih podatkov so sledeče:
- preverjanje kateri podatki se obdelujejo,
- pravica dostopa do vseh osebnih podatkov posameznika, ki zaproša za dostop,
- popravljanje obdelovanih osebnih podatkov,
- izbris tistih osebnih podatkov katere ZF UL obdeluje na podlagi danega soglasja posameznika,
- prenos in nasprotovanje uporabi podatkov v primerih, ko je potrebno soglasje posameznika za obdelavo osebnih podatkov ter zahteva za omejitev take uporabe osebnih podatkov.

Za uveljavljanje teh pravic zadostuje podaja jasne zahteve preko e-poštnega sporočila na naslov:

Posameznik ne more zahtevati uveljavljanja pravice do brisanja osebnih podatkov, nasprotovanja uporabi podatkov oz. omejitve take uporabe osebnih podatkov v primeru zakonsko predpisane in predvidene obdelave osebnih podatkov v okviru izvajanja javne službe ZF UL.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »