1. Izjava o skladnosti poslovanja Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani

Izjava o skladnosti poslovanja Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679) in obvestilo o obdelavi osebnih podatkov


2. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov – Andrej Vrtačnik, univ. dipl. prav., mag. san. inž.


3. Evidence obdelave osebnih podatkov

Evidence obdelave osebnih podatkov, ki se vodijo na Univerzi v Ljubljani Zdravstveni fakulteti:
Evidence obdelave osebnih podatkov,
Klasifikacijski načrt za razvrščanje dokumentacije.


4. Izvajanje videonadzora

Obvestilo posameznikom po 13. členu Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) glede obdelave osebnih podatkov pri izvajanju videonadzora pri vhodu v garažo fakultete
- Sklep o izvajanju videonadzora


5. Postopek uveljavljanja pravic posameznikov

Postopek uveljavljanja pravic posameznikov, katerih osebni podatki se obdelujejo v skladu z veljavno zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov – Pravice posameznikov katerih osebni podatki se obdelujejo v sklopu izvajanja dejavnosti ZF UL kot izhajajo iz veljavne zakonodaje na področju varstva osebnih podatkov so sledeče:
- preverjanje kateri podatki se obdelujejo,
- pravica dostopa do vseh osebnih podatkov posameznika, ki zaproša za dostop,
- popravljanje obdelovanih osebnih podatkov,
- izbris tistih osebnih podatkov katere ZF UL obdeluje na podlagi danega soglasja posameznika,
- prenos in nasprotovanje uporabi podatkov v primerih, ko je potrebno soglasje posameznika za obdelavo osebnih podatkov ter zahteva za omejitev take uporabe osebnih podatkov.

Za uveljavljanje teh pravic zadostuje podaja jasne zahteve preko e-poštnega sporočila na naslov:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Posameznik ne more zahtevati uveljavljanja pravice do brisanja osebnih podatkov, nasprotovanja uporabi podatkov oz. omejitve take uporabe osebnih podatkov v primeru zakonsko predpisane in predvidene obdelave osebnih podatkov v okviru izvajanja javne službe ZF UL.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.