Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Varstvo osebnih podatkov

1. Izjava o skladnosti poslovanja Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani

Izjava o skladnosti poslovanja Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679) in obvestilo o obdelavi osebnih podatkov


2. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov – 


3. Izvajanje videonadzora

Obvestilo posameznikom po 13. členu Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) glede obdelave osebnih podatkov pri izvajanju videonadzora pri vhodu v garažo fakultete
- Sklep o izvajanju videonadzora


4. Postopek uveljavljanja pravic posameznikov

Postopek uveljavljanja pravic posameznikov, katerih osebni podatki se obdelujejo v skladu z veljavno zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov – Pravice posameznikov katerih osebni podatki se obdelujejo v sklopu izvajanja dejavnosti ZF UL kot izhajajo iz veljavne zakonodaje na področju varstva osebnih podatkov so sledeče:
- preverjanje kateri podatki se obdelujejo,
- pravica dostopa do vseh osebnih podatkov posameznika, ki zaproša za dostop,
- popravljanje obdelovanih osebnih podatkov,
- izbris tistih osebnih podatkov katere ZF UL obdeluje na podlagi danega soglasja posameznika,
- prenos in nasprotovanje uporabi podatkov v primerih, ko je potrebno soglasje posameznika za obdelavo osebnih podatkov ter zahteva za omejitev take uporabe osebnih podatkov.

Za uveljavljanje teh pravic zadostuje podaja jasne zahteve preko e-poštnega sporočila na naslov:

Posameznik ne more zahtevati uveljavljanja pravice do brisanja osebnih podatkov, nasprotovanja uporabi podatkov oz. omejitve take uporabe osebnih podatkov v primeru zakonsko predpisane in predvidene obdelave osebnih podatkov v okviru izvajanja javne službe ZF UL.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »