Letošnji Pozdrav brucem je potekal v nekoliko drugačni izvedbi, pa vendar so na UL z njim bruce in brucke pospremili v novo študijsko leto, tako kot to tradicionalno počnejo že mnogo let.

Zaradi posebnih okoliščin, ki trenutno vladajo naši državi, so študente povabili, da se v varnem zavetju spleta spoznajo s članicami Univerze v Ljubljani, njenimi zaposlenimi, univerzitetnim mestom in drugimi študenti. 1. oktobra so bile čez celoten dan na voljo vsebine na spletu, do njih pa bomo lahko dostopali še čez celo leto.

Na interaktivni spletni strani se predstavljamo posamezne članice, študente pa so skozi video vsebine pozdravili tudi vsi dekani ter jih v novo študijsko leto pospremili s posebnim nagovorom. Nagovor našega dekana, doc. dr. Andreja Starca, si lahko ogledate na tej povezavi. Postavili bodo »virtualne stojnice«, oziroma zavihke, na katerih se bodo predstavile tudi druge s študijem povezane dejavnosti.

Za spletno stran pripravljajo tudi posebne vsebine, ki bodo študente opremile z uporabnimi znanji in veščinami vsake izmed 26 članic. Tako bodo letošnjim bruckam in brucem pripravili prav poseben vstop v Univerzo v Ljubljani in jim dali možnost spoznavanja znanj iz vsake fakultete in akademije UL.

Študentje ste vabljeni k spremljanju Instagram profila @studentskisvetul in @uni_lj za več informacij o Pozdravu brucem 2020.


Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.