UL ZF | Študentsko tutorstvo

Dobrodošli na spletnem zavihku Študentsko tutorstvo!

Na tem mestu boste lahko tekom študijskega leta našli vse potrebne posodobljene informacije glede kontaktnih podatkov svojih tutorjev študentov, koristne zunanje povezave do nekaterih preostalih organizacij, ki delujejo v dobrobit naših študentov, letna poročila aktivnosti tutorjev iz preteklih let (t.i. Bilteni) ter informacije za tuje študente, do katerih lahko usmerite svoje sošolce iz tujih univerz. Ekipo tutorjev študentov letos sestavlja 25 tutorjev, ki prihajajo iz vseh študijskih programov, tako na prvi, kot na drugi stopnji. Namen študentskega tutorstva je, da vam študentom nudimo ustrezno in kvalitetno pomoč pri preskoku, ki ga predstavlja prehod iz srednješolske na univerzitetno raven. Tutorji smo vaši sovrstniki in smo vam vedno na voljo za kakršnakoli vprašanja ter vam stojimo ob strani med celim študijem. S posredovanjem uporabnih informacij o poteku študija in o aktivnostih, ki se med letom odvijajo na naši fakulteti, vam kažemo smer do kar se da kvalitetnega izobraževanja na naši fakulteti ter vam lajšamo pot do uspešnih študijskih rezultatov. Vabimo vas, da se naše pomoči poslužujete v čim večji meri glede kakršnihkoli v zvezi s študijem povezanimi težavami ter se nas ne bojte pocukati za rokav tudi na hodnikih fakultete.

V študijskem letu 2020/2021 vam tutorji želimo čim lepšo življenjsko izkušnjo na naši fakulteti in karseda zanimiv ter zabaven študij.

Koordinator študentskega tutorstva ZF:
Luka Kopinšek - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Namestnica koordinatorja študentskega tutorstva ZF:
Barbara Kladnik - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tutorka za študente s posebnim statusom:
Anja Črešnjevec - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tutorka za tuje študente:
Lara Zekovič - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tutor za študente športnike:
Sara Nemet - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Skupni e-mail naslov tutorjev ZF:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Informacije ter zunanje povezave za študente:

Informacije za tuje študente (information for foreign students):

Bilteni

Informativne publikacije oz. »bilteni« nudijo pregled nad vsakoletnimi aktivnostmi ter dosežki, v katerih so bili udeleženi tutorji v preteklih študijskih letih.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.