Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UL - Zdravstvena fakulteta

Izkoristite priložnost, spoznajte različne zdravstvene organizacije, opravite hitri zmenek in naredite pomemben korak na svoji karierni poti!

Kdaj: sreda, 21. februar od 16. do 18. ure (16.00 – 17.00 predstavitve, 17.00 – 18.00 hitri zmenki).
Kje: Zdravstvena fakulteta, 1. nadstropje.
Kdo: Splošna bolnišnica Murska Sobota, Splošna bolnišnica Slovenj Gradec, Terme Dobrna, Splošna bolnišnica Celje, UKC Ljubljana, Zdravstveni dom Ljubljana, Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj, Klinika Golnik, Dom upokojencev Idrija in Splošna bolnišnica Izola..
Za koga: za vse študente in alumne študijskih smeri: zdravstvena nega, babištvo, delovna terapija in fizioterapija.

PRIJAVA (obvezna, saj v prijavnem obrazcu izberete zdravstvene ustanove, s katerimi bi radi opravili hitri zmenek.

Podrobnejša navodila in dodatne informacije najdeš na spletni strani KCUL in POPR.

Na dogodek lahko povabite tudi svoje kolege in kolegice. Če pa ste kljub temu še vedno negotovi, bomo pripravili predstavitveno delavnico prek ZOOM-a, in sicer v sredo 14. februarja in v četrtek 15. februarja ob 20. uri.

Če pa takrat nimate časa, lahko g. Marinčiča kontaktirate neposredno prek e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »