Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Komisija za dodiplomski študij

Komisijo za dodiplomski študij sestavljajo:
-    predsednik: prodekan za študijske zadeve,
-    sedem visokošolskih učiteljev, ki jih predlaga dekan,
-    predstavnik študentov.

Komisija za dodiplomski študij ima sedem članov. Pri delu komisije sodeluje vodja službe za študijske zadeve ali tajnik oziroma z njegove strani pooblaščena oseba.

Dekan ZF lahko na predsednika komisije prenese pooblastilo za odločanje o študijskih zadevah iz njene pristojnosti. Komisija za dodiplomski študij razpravlja in odloča o strokovnih vprašanjih s področja pedagoškega dela ter pravic in dolžnosti študentov, ki izhajajo iz zakona, ki ureja področje visokega šolstva, Statuta univerze in študijskih programov ZF In predlaga Senatu ZF sprejem ustreznih sklepov.

Koledar rednih sej Komisije za dodiplomski študij v študijskem letu 2023/2024.
Koledar rednih sej Komisije za dodiplomski študij v študijskem letu 2022/2023
.
Koledar rednih sej Komisije za dodiplomski študij v študijskem letu 2021/2022
.
Koledar rednih sej Komisije za dodiplomski študij v študijskem letu 2020/2021
.
Koledar rednih sej Komisije za dodiplomski študij v študijskem letu 2019/2020
.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »