Krka d.d. je mednarodna farmacevtska poslovna skupina, ki že več kot 65 let uspešno uresničuje svoje strateške usmeritve in se uvršča v vrh generičnih farmacevtskih podjetij v svetu. Njen ugled temelji na kakovostnih izdelkih, poslovni uspešnosti, družbeni odgovornosti ter vpetosti v lokalno okolje. Osnovna dejavnost skupine Krka je razvoj, proizvodnja, trženje in prodaja zdravil na recept, izdelkov brez recepta in veterinarskih izdelkov, ponudbo pa dopolnjujejo zdraviliškoturistične storitve Term Krka. Ena od njihovih temeljnih usmeritev je trajnostni razvoj. V skrbi za zdravo družbo ter lepšo in kakovostnejšo prihodnost spodbujajo številne dejavnosti, s katerimi omogočajo razvoj družbenega okolja ter ohranitev narave za sedanje in prihodnje generacije.

Skupina Krka je v letu 2021 izkazala veliko podporo Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani. Prepoznala je potencial, ki se skriva med njenimi zaposlenimi in študenti. Z izdatno finančno pomočjo je omogočila večjo možnost nadaljnjega razvoja fakultete, tako na strokovnem, kot na znanstveno raziskovalnem področju. 

Zdravstvena fakulteta je podjetju Krka d.d. podelila Priznanje Zdravstvene fakultete za odlično medinstitucionalno sodelovanje v letu 2021.

 

Krka

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.