Univerza v Ljubljani v tem času praznuje svojo 100-letnico. Svoj rojstni dan je obeležila s Slavnostno akademijo v Cankarjevem domu, katero je zaznamovalo najvišje državno odlikovanje, ki ga je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor ob tej priložnosti vročil rektorju Univerze v Ljubljani prof. dr. Igorju Papiču.

Na Univerzi v Ljubljani pa so ob tem v preteklih dneh podelili tudi številna priznanja. Med prejemniki so tudi naši sodelavci oz. študenti.

 Doc. dr. Rok Fink je en od prejemnikov svečanih listin mladim visokošolskim učiteljem in sodelavcem.

Študentke Zdravstvene fakultete Pia Čepič, Urška Hiter, Katjuša Mežek, so za aktivno sodelovanje na tekmovanju Ecotrophelia Slovenija 2018 prejele priznanje študentom Univerze v Ljubljani za posebne dosežke in udejstvovanje na področju obštudijskih dejavnosti v letu 2019.

Prof. dr. France Sevšek je prejel naziv zaslužni profesor.

Prof. dr. Veronika Kralj Iglič, doc. dr. Miha Fošnarič in asist. razisk. dr. Roman Štukelj so soavtorji enega najodličnejših raziskovalnih dosežkov Univerze v Ljubljani v letu 2019.

Prejemnica priznanja za strokovne sodelavce je Vesna Denona.

Iskrene čestitke vsem! 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.