Spoštovane Prešernove nagrajenke in nagrajenci!

Ponosen sem, da vam lahko v svojem imenu in v imenu Zdravstvene fakultete čestitam za najboljša dela na področju znanosti in umetnosti. Prešernova nagrada je nagrada za najboljša zaključna dela in je odraz kakovostnega znanstveno-raziskovalnega dela študentov. Žal nam v letošnjem letu trenutna situacija ne omogoča, da bi vaše dosežke skupaj proslavili v skladu z vsakoletno tradicijo, si pa bomo prizadevali, da se vsi skupaj srečamo takoj, ko bo le-to mogoče.

Ste mlada generacija, na pragu karierne poti ter spoznavanja in odkrivanja novih znanj, zato se ne bojite izzivov, ki vam pridejo naproti. Nadaljujte začeto raziskovalno pot, nadgrajujte znanje, iščite nove poti v raziskovanju in se spopadajte z novim, neznanim.

Prepričan sem, da boste uspešno razvijali in uveljavljali svojo stroko v korist posameznika in družbe ter v ponos naši Zdravstveni fakulteti. Pri tem pa ne pozabite na svoje zdravje in zadovoljstvo, kajti le tako boste lahko pomagali tudi drugim.

Iskrene čestitke!

Dekan doc. dr. Andrej Starc

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.