Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Mikrobiološki laboratorij

Sodelavci laboratorija za mikrobiologijo delujemo na pedagoškem in raziskovalnem področju. Študentom želimo zagotoviti ustrezno okolje in pogoje, kjer se lahko seznanijo s postopki mikrobioloških preiskav na področjih medicinske in zdravstvene mikrobiologije, sanitarne mikrobiologije, mikrobiologije naravnega in delovnega okolja, živilske mikrobiologije, v okviru katerih izvajamo tudi raziskovalno, strokovno delo, magistrska in doktorska dela. Aktivno se namreč vključujemo tudi v delo v projektih, ki jih razpisujejo Ministrstvo za zdravje, Ministrstvo za kmetijstvo, ARRS, MOL. Pri tem uspešno sodelujemo z drugimi inštitucijami, kot so Biotehniška in Veterinarska fakulteta, Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo, Biotehniški izobraževalni center, Inštitut Jožef Stefan ter še nekateri drugi.
Poleg tega smo tudi pobudniki promocije študija na Fakulteti za zdravstvo v okviru delavnic za srednješolce v poletnem času v sodelovanju z Zvezo za tehniško kulturo Slovenije ter nekaterih izobraževanj v okviru Centra za vseživljenjsko učenje.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »