Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Vloga za nadaljevanje / dokončanje študija po prekinitvi

Če sta minili več kot dve leti, odkar je študent prekinil študij, mora (v skladu s Statutom UL) za nadaljevanje študija vložiti prošnjo na Komisijo za dodiplomski / magistrski študij.
Prekinitev študija se šteje od dne, ko je študent izgubil status študenta.
Če se je v času prekinitve študija spremenil študijski program, določi Komisija za dodiplomski / magistrski študij, študentu diferencialne izpite ali druge dodatne obveznosti kot pogoj za nadaljevanje študija.
Če je zaradi napredka stroke v času daljše prekinitve študija postalo znanje, ki se je zahtevalo na posameznem izpitu pred prekinitvijo študija, neustrezno, lahko Komisija za dodiplomski / magistrski študij poleg določitve diferencialnih obveznosti odloči, da mora študent ponovno opraviti posamezne izpite ali druge obveznosti, ki jih je pred prekinitvijo študija že opravil.
Študenti, ki želijo nadaljevati / dokončati študij po več kot dveletni prekinitvi, morajo oddati prošnjo za nadaljevanje / dokončanje študija preko študentskega informacijskega sistema VIS. Izjema velja za študente, ki želijo vložiti prošnjo za nadaljevanje / dokončanje študija in niso aktivni v študentskem informacijskem sistemu (VIS). 
Prošnja za nadaljevanje študija
Prošnja za dokončanje študija
Natisnjeno prošnjo (če kandidat ni aktiven v študentskem informacijskem sistemu) je potrebno podpisano oddati v Vložišču Zdravstvene fakultete ali poslati priporočeno po pošti na naslov: Zdravstvena fakulteta, Služba za študijske zadeve, Zdravstvena pot 5, 1000 LJUBLJANA.
Komisija za dodiplomski / magistrski študij obravnava prošnje na rednih sejah.
Po obravnavani prošnji za nadaljevanje / dokončanje študija je izstavljen račun za plačilo zneska, določenega in veljavnega s cenikom Univerze v Ljubljani . Odločbo prejmejo kandidati priporočeno po pošti.
Skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov po telefonu ni mogoče pridobiti informacij o rešitvi prošnje.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »