Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis za Tumove štipendije in štipendije Knafljeve ustanove za študijsko leto 2022/2023

Objavljena sta razpisa za Tumovo štipendijo in štipendijo Knafljeve ustanove za študijsko leto 2022/2023.

Tumova štipendija je namenjena spodbujanju doktorskega, izjemoma magistrskega študija diplomantk in diplomantov slovenskih in zamejskih univerz, ki se vpišejo na doktorski študij, izjemoma magistrski študij na visokošolskih ustanovah v Avstriji, izjemoma tudi drugod v Evropi.

Več informacij.
Razpis
Rok za prijavo: 24. junij 2022.

Štipendija Knafljeve ustanove je namenjena spodbujanju podiplomskega študija diplomantk in diplomantov Univerze v Ljubljani, ki se vpišejo na magistrski ali doktorski študij na visokošolskih ustanovah na Dunaju. Dodeli se za eno študijsko leto, in sicer v obliki plačila stanarine za bivanje v Knafljevem domu ali domu Korotan na Dunaju.

Več informacij.
Razpis
Kontaktna oseba: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Rok za prijavo: 24. junij 2022.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »