Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je danes, 29. decembra 2020, ob 11. uri v parku Vile Podrožnik sodelavkam in sodelavcem projekta Sledilnik vročil priznanje jabolko navdiha.

Repliko jabolka navdiha junakom človečnosti in upanja so sodelavke in sodelavci Sledilnika, ki v projektu delujejo kot prostovoljke in prostovoljci, prejeli v znak hvaležnosti za njihovo pomembno vlogo pri obveščanju javnosti o širjenju novega koronavirusa v Sloveniji.

Vročitve, ki je na razmeram prilagojen način potekala na prostem, so se udeležili najožji sodelavke in sodelavci projekta, med katerimi je tudi naš sodelavec dr. Janez Žibert, drugi pa so vročitev lahko spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani www.predsednik.si. V imenu prostovoljk in prostovoljcev Sledilnika je repliko priznanja prevzel Luka Renko, pobudnik in koordinator projekta.

M 20201229 01042088

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.