Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Podaljšanje certifikata "Športnikom prijazno izobraževanje"

Izvršni odbor Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez je Zdravstveni fakulteti podaljšal certifikat "Športnikom prijazno izobraževanje", ki je namenjen k spodbujanju odličnosti tako na področju vrhunskih športnih dosežkov kot tudi izobraževanja.

Izobraževalne institucije, ki so nosilke certifikata, športnike spodbujajo k dvojni karieri: z omogočanjem posebnih prilagoditev jim pomagajo uspešno usklajevati šport in šolanje. S tem se vrhunskim športnikom olajša pridobivanje izobrazbe v času tekmovalne športne kariere, ki jim lahko po zaključku športne poti pomaga zgraditi uspešno kariero tudi izven športa.

Certifikat Športnikom prijazno izobraževanje je podaljšan do konca študijskega leta 2024/2025.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »