Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Javni razpis za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije v letu 2022

Dne 8.4.2022 je bila v Uradnem listu RS št. 49/2022 objavljena najava javnega razpisa za Zoisovo nagrado, Zoisovo priznanje, Puhovo nagrado, Puhovo priznanje in priznanje ambasador oziroma ambasadorka znanosti Republike Slovenije v letu 2022.

Razpisna dokumnetacija je objavljena na spletnih straneh Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Vloge je potrebno oddati v zaprti ovojnici po pošti v papirni in elektronski obliki (na USB spominskem ključku ali CD-ju) na naslov Masarykova 16, 1000 Ljubljana. Rok za oddajo vlog je 6. maj 2022 do 12. ure.

Vljudno vabljeni k predlaganju kandidatov! V skladu z Zakonom o enakih možnostih moških in žensk, še posebej vabljeni k predlaganju kandidatk.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »