Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Božični stand-up

Drage študentke in cenjeni študentje Zdravstvene fakultete!

Študentska organizacija Zdravstvene fakultete – Pacienti in Študentski svet Zdravstvene fakultete v sklopu Dobrodelnega tedna Zdravstvene fakultete 2022, organizirata sedaj že tradicionalni Dobrodelni božični stand-up in sicer v sredo, 14. decembra ob 19.30 uri v predavalnici 18.

Tisti večer bo za trening trebušnih mišic poskrbela ena in edina Lucija Ćirović, igralka, stand-up komičarka, dramska pedagoginja, lutkarica in ventrilokvistka! Veliko vas jo pozna iz oddaj kot so TV Dober Dan, Znan obraz ima svoj glas, Na zdravje in MasterChef Slovenije. Njen glas pa ste zagotovo velikokrat slišali v otroštvu, in sicer kot Kakadudu in Foksner iz otroške oddaje Ribič Pepe.

Ker pa je rdeča nit celotnega večera dobrodelnost in bo le-ta del dobrodelnega tedna naše fakultete, v sklopu katerega bomo del dobrodelne akcije "ZA OTROŠKI NASMEH", bomo v zameno za prevzem vstopnice, zbirali topla oblačila in dobrote, s katerimi bomo otrokom iz socialno ogroženih družin polepšali prihajajoče praznike.

Zbirale se bodo sladkarije, piškoti, suho sadje, družabne igre in NOVA zimska oblačila (šale, kape, nogavice, rokavice).

Svojo vstopnico si lahko rezervirate na spodaj priloženi povezavi, vendar POZOR samo le-ta ne zagotavlja vstopa na stand-up in pomeni zgolj rezervacijo.

REZERVACIJA VSTOPNICE (dokončna ob prevzemu vstopnice le-te).

Svojo vstopnico lahko prevzameš na stojnicah, ki te bodo čakale v avli naše fakultete, naslednji teden v ponedeljek, torek in sredo. Dobiš jo v zameno za topla oblačila in dobrote. 

Ker je število mest omejeno, bo veljalo pravilo kdor prvi pride, prvi melje.

Do svojega sedeža na Dobrodelnem božičnem stand-up-u Zdravstvene fakultete pridete tako, da:
1. si rezervirate vstopnico na zgoraj priloženi povezavi;
2. poskrbite, da svojo vstopnico prevzamete v času stojnic naslednji teden v ponedeljek, torek in sredo;
3. na stojnico s seboj prinesite sladkarije, piško sladkarije, piškoti, suho sadje, družabne igre in NOVA zimska oblačila (šale, kape, nogavice, rokavice).

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »