Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Nagrada dr. Uroša Seljaka: 10.000 USD za najboljšo znanstveno objavo študentov

Objavljen je javni razpis za podelitev nagrade dr. Uroša Seljaka za leto 2023. Nagrada je namenjena spodbujanju in podpiranju znanstvenih objav študentk, študentov na študijskih programih prve in druge stopnje v Republiki Sloveniji ter spodbujanju mentoriranja študentk, študentov.

Kandidata za nagrado lahko predlagajo zgolj posamezniki, ki imajo naziv visokošolskega učitelja ali znanstvenega delavca. Predlagani kandidat mora izpolnjevati naslednje pogoje:
- v času raziskovalnega dela, ki je vodilo do znanstvene objave, mora biti vpisani na prvo ali drugo stopnjo študija na eni od Univerz v Republiki Sloveniji,
- znanstveno delo kandidata mora biti javno objavljeno ali sprejeto v objavo,
- kandidat ne sme biti prejemnik nagrade dr. Uroša Seljaka na podlagi predhodnih razpisov.

Več informacij o razpisu in prijavni obrazec.

Rok za prijavo: 15. april 2023.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »