Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis EUTOPIA Program mobilnosti raziskovalcev

Zveza evropskih univerz EUTOPIA je v okviru projekta EUTOPIA 2050 vzpostavila prvi mednarodni Program mobilnosti raziskovalcev. Namen programa je preko povezovanja akademske in raziskovalne skupnosti spodbuditi nove oblike sodelovanja in reševanja globalnih in lokalnih izzivov.

EUTOPIA Program mobilnosti raziskovalcev podpira izmenjavo strokovnega znanja in raziskovalnih infrastruktur ter razvoj skupnih raziskovalnih dejavnosti (npr. skupne publikacije, skupne prijave na mednarodne razpise, inovacije ipd.) preko financiranja kratkih raziskovalnih obiskov (2 do 3 tedne) na EUTOPIA partnerske univerze.

Upravičeni prijavitelji so postdoktorski raziskovalci in raziskovalke, ki so zaposleni na katerikoli od partnerskih univerz zveze EUTOPIA.

Prijave so odprte od 6. julija 2020 do porabe sredstev.

Več informacij o programu.
Prijava in interne usmeritve UL.
Povezava do razpisa.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »