Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Spletna delavnica: Perspektivnost poklica raziskovalca in raziskovalke

Evropska noč raziskovalcev – Humanistika, to si ti! in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport vas vabita, da se v torek, 24. novembra 2020, ob 11.00 uri, udeležite virtualne delavnice z naslovom: Perspektivnost poklica raziskovalca in raziskovalke.

Projekt Evropska noč raziskovalcev je namenjen predstavitvi poklica raziskovalca in raziskovalke, zato bo v okviru delavnice govora o načrtovanju kariere in perspektivnosti tega poklica v luči programskih usmeritev Evropske unije, natančneje novega okvirnega programa Obzorje Evropa (kodeks, integriteta, mobilnost, internacionalizacija) in možnostih, ki jih ponuja Slovenija (priložnosti, zakonodaja, pomanjkljivosti).

Povezava do dogodka
Meeting ID: 949 3835 9429
Passcode: 290132

Vljudno vabljeni!

Več informacij.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »