Med prizadevanja Univerze v Ljubljani sodi tudi zaposlovanje in usposabljanje odličnih mednarodnih podoktorskih raziskovalcev. Evropski kompetitivni program Obzorje Evropa Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (Podoktorske štipendije, ex. Individualne štipendije) je primeren odgovor tovrstnim prizadevanjem, saj uspešni 2-3 letni projekt omogoča financiranje izkušenega tujega raziskovalca.

Za namen predstavitve tega programa bo Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost organizirala spletni dogodek, ki bo potekal 4.3.2021, ob 13.00 uri, preko platforme Zoom.

Predstavitev je namenjena vsem raziskovalcem in pedagogom, ki bi s tujim podoktorskim raziskovalcem želeli oddati prijavo na razpis MSCA PF v letu 2021.

Prijava na dogodek

Morebitna dodatna vprašanja lahko posredujete na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.