Slovenija bo s 1. julijem za pol leta prevzela predsedovanje Svetu EU. To bo njeno drugo predsedovanje. Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) vabi na spletni seminar prek spletne povezave WebEx o prednostnih nalogah slovenskega predsedstva na področju izobraževanja, znanosti, raziskav in inovacij. Spletni seminar bo potekal v torek, 18. 5. 2021 med 10.00 in 11.30 uro.

Spletni seminar je organiziran v okviru letnih dejavnosti mreže UnILiON (Universities Informal Liaison Offices Network) v Bruslju. Prek 50 povezovalnih pisarn UnILiON kot neformalna mreža predstavlja 156 univerz iz Evrope, Japonske in Rusije. Članom omogoča izmenjavo informacij in sodelovanje.

Program dogodka in možnost prijave

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.