Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Poziv k nominaciji izjemnih raziskovalnih rezultatov za konferenco "Falling Walls"

Evropski raziskovalni svet (ERC) že nekaj časa sodeluje  s fundacijo "Falling Walls". Cilj fundacije je spodbujanje prodornega razmišljanja po vsem svetu, da bi se lahko spopadli z najnujnejšimi problemi našega sveta. V ta namen je bil objavljen tudi poziv k nominaciji izjemnih raziskovalnih dosežkov za konferenco "Falling Walls", ki bo potekala med 7. - 9. novembrom 2021, v Berlinu.

Rok za oddajo nominacije: 15. junij 2021 v skladu z navodili.

Prijavni obrazec za nominacijo

Več informacij o konferenci

Kontaktna oseba: ga. Nadiia Synytsia, Global Networks Team (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »