Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis za podoktorske štipendije na Univerzi v Groningenu, Nizozemska

Univerza v Groningenu (Nizozemska) organizira spletni dogodek za potencialne podoktorske raziskovalce, ki bi se želeli prijaviti na naslednji razpis v okviru programa Obzorja Evrope Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA) Postdoctoral Fellowship.

Spletni dogodek bo potekal v okviru dveh spletnih sej, ki bosta ponudili dodatne informacije s področja pisanja uspešnega predloga MSC PF z razpravami v živo.

Dogodka bosta potekala 25. maja 2021 in 15. junija 2021.

Podrobne informacije

Kontaktna oseba: ga. Gema Ocana Noriega, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »