Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Razpis za pripravo predmetov v okviru programa Globalizacij za študijski leti 2022/2023 in 2023/2024

Služba za internacionalizacijo UL obvešča, da je na spletni strani Venice International University - www.univiu.org/study/globalization-program/teaching-viu/call-for-lectureships objavljen razpis za pripravo predmetov v okviru programa Globalizacij za študijski leti 2022/2023 in 2023/2024.

Predloge predmetov z zahtevanimi prilogami je potrebno posredovati (v angleškem jeziku) na e-naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter dekanu VIU, prof. Carlu Giupponiju na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje do 15. 9. 2021.

Seznam potrjenih predmetov.

Podrobne informacije o razpisu in možnosti prijave.

Predstavitev VIU

V kolikor vas bi tovrstno sodelovanje pri izvedbi predmetov na VIU zanimalo, vas naprošamo, da o tem predčasno obvestite Mednarodno in projektno pisarno.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »