Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Spletni seminar na temo izzivov okoljske politike EU v luči prioritet slovenskega in francoskega predsedstva Svetu EU

Francoski inštitut v Sloveniji organizira skupaj s Skupino prijateljstva in sodelovanja s Francijo (Globallis - SPiS Francija) spletni seminar z naslovom »Izzivi okoljske politike EU v luči prioritet slovenskega in francoskega predsedstva Svetu EU « Challenges for the European environmental policy: priorities of the Slovenian and French Council of the EU presidencies«).

Na dogodku bosta sodelovala:
- g. Mathieu Gicquel, francosko Ministrstvo za ekološko tranzicijo, svetovalec pri slovenskem Ministrstvu za okolje in prostor;
- g. Miha Movrin, Služba za EU koordinacijo in mednarodne zadeve pri slovenskem Ministrstvu za okolje in prostor.

Moderatorka: Jerneja Starič, študentka Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, članica Skupine prijateljstva in solidarnosti s Francijo (SPiS Francija).

Spletni dogodek bo potekal v torek, 18. maja 2021, s pričetkom ob 17.00 uri.

Več informacij in povezava do dogodka.

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »