Francoski inštitut v Sloveniji organizira skupaj s Skupino prijateljstva in sodelovanja s Francijo (Globallis - SPiS Francija) spletni seminar z naslovom »Izzivi okoljske politike EU v luči prioritet slovenskega in francoskega predsedstva Svetu EU « Challenges for the European environmental policy: priorities of the Slovenian and French Council of the EU presidencies«).

Na dogodku bosta sodelovala:
- g. Mathieu Gicquel, francosko Ministrstvo za ekološko tranzicijo, svetovalec pri slovenskem Ministrstvu za okolje in prostor;
- g. Miha Movrin, Služba za EU koordinacijo in mednarodne zadeve pri slovenskem Ministrstvu za okolje in prostor.

Moderatorka: Jerneja Starič, študentka Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, članica Skupine prijateljstva in solidarnosti s Francijo (SPiS Francija).

Spletni dogodek bo potekal v torek, 18. maja 2021, s pričetkom ob 17.00 uri.

Več informacij in povezava do dogodka.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.