Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Spletni dogodek »Od ideje do prototipa in redne proizvodnje«

Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani vas 8. septembra 2021 ob 14.00 uri vabi na spletni dogodek »Od ideje do prototipa in redne proizvodnje«.

Z direktorjem TECOS-a dr. Alešem Hančičem se boste pogovarjali o poti, ki jo izdelek naredi od začetne ideje preko prototipa pa vse do redne proizvodnje. Dobili boste vpogled v ovire na poti izdelka in potrebnih finančnih vložkih za zagon proizvodnje novega izdelka.

Dogodek je namenjen raziskovalcem, študentom in strokovnjakom s področja prenosa znanja. Organizator »Od ideje do prototipa in redne proizvodnje« je Pisarna za prenos znanja UL, udeležba je brezplačna.

Prijava na dogodek

Podrobne informacije o dogodku

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »