Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Dosežek izr. prof. ddr. Klemna Bohinca izbran med najvidnejše raziskovalne dosežke »Odlični v znanosti 2021«

Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) prireja nacionalni dogodek Dan ARRS: Podpiramo odličnost, ki bo letos prav tako izveden virtualno.

Del dogodka je tudi predstavitev najvidnejših dosežkov v znanosti. V okviru projekta promocije znanosti ARRS Odlični v znanosti 2021 je bilo letos izbranih 54 raziskovalnih dosežkov, 21 najvidnejših dosežkov s področij vseh znanstvenih ved pa bo tudi predstavljenih. Izbor so pripravile članice in člani znanstvenih svetov ved, potrdil pa ga je Znanstveni svet Agencije.

Med izbranimi raziskovalnimi dosežki je tudi dosežek z naslovom »Adhezija bakterij na medicinskih površinah« našega sodelavca izr. prof. ddr. Klemna Bohinca.

Dogodek bo potekal danes, 9. decembra 2021, s pričetkom ob 13.00 uri.  

Prenos dogodka lahko spremljate preko spletne strani.

Iskrene čestitke!

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »