Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) prireja nacionalni dogodek Dan ARRS: Podpiramo odličnost, ki bo letos prav tako izveden virtualno.

Del dogodka je tudi predstavitev najvidnejših dosežkov v znanosti. V okviru projekta promocije znanosti ARRS Odlični v znanosti 2021 je bilo letos izbranih 54 raziskovalnih dosežkov, 21 najvidnejših dosežkov s področij vseh znanstvenih ved pa bo tudi predstavljenih. Izbor so pripravile članice in člani znanstvenih svetov ved, potrdil pa ga je Znanstveni svet Agencije.

Med izbranimi raziskovalnimi dosežki je tudi dosežek z naslovom »Adhezija bakterij na medicinskih površinah« našega sodelavca izr. prof. ddr. Klemna Bohinca.

Dogodek bo potekal danes, 9. decembra 2021, s pričetkom ob 13.00 uri.  

Prenos dogodka lahko spremljate preko spletne strani.

Iskrene čestitke!

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.