Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. UNI.MINDS - festival znanosti in inovativnosti 2023

Vabimo vas, da se pridružite največjemu slovenskemu festivalu za grajenje inovacijske skupnosti, ki bo potekal med 16. in 25. oktobrom 2023 na lokacijah po vsej Sloveniji.

UNI.MINDS 2023 bo skozi interdisciplinarni program ponudil vpogled v prebojne inovacije in strokovno znanje raziskovalcev Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Za boljše razumevanje potreb industrije pa bodo podjetja odprla svoja vrata in predstavila svoje izzive raziskovalcem, študentom ter drugim predstavnikom gospodarstva.

Vljudno vabljeni, da si ogledate program in si rezervirate svoje mesto v dvorani/na avtobusu, saj je število mest omejeno.

Za več informacij in prijavo obiščite https://uniminds.si/, v primeru vprašanj pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »