Išče se najboljša inovacija Univerze v Ljubljani v letu 2020. Rektorjeva nagrada je tradicionalno tekmovanje, ki spodbuja vstop inovacij na trg. K prijavam vabijo vse, ki imate tehnološke ali netehnološke inovacije in inovativne podjetniške ideje. Nagradni sklad znaša 12.000 evrov.


Kdo se lahko prijavi?

- Zaposleni, raziskovalci ali pedagoški delavci na Univerzi v Ljubljani,
- študenti Univerze v Ljubljani in
- alumni Univerze v Ljubljani, za katere velja, da od zaključka študija do datuma prijave ni minilo več kot dve leti

Člani skupin so lahko tudi zaposleni na drugih institucijah ali študenti drugih univerz, vendar mora v tem primeru vodja skupine izpolnjevati zgornje pogoje.

Svoje inovacije prijavtite preko spletnega obrazca, rok za prijavo je 7. september. Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani.

Več informacij na spletni strani Univerze v Ljubljani.


Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.