Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Vabilo na posvet "Prihodnost vrednotenja raziskav: prenova od zaveze do izvedbe"

Vljudno vabljeni na posvet z naslovom »Prihodnost vrednotenja raziskav: prenova od zaveze do izvedbe«, ki ga v okviru Platforme znanja organizira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Na posvetu, ki bo potekal 13. decembra 2022 od 10. do 14. ure v Veliki dvorani ministrstva na Masarykovi 16 v Ljubljani, želijo z vami deliti informacije o aktualnih pobudah za prihodnji razvoj vrednotenja na področju raziskav na EU ravni ter izmenjati mnenja o izzivih in prioritetah prenove na nacionalni ravni.

Na dogodek se lahko prijavite na sledeči spletni povezavi.

Vabilo
Program
Dokument za razpravo z vprašanji
Priloga

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »