Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Vabilo na webinar: V knjižnico kar prek aplikacije

Vabimo vas na webinar z naslovom V knjižnico kar prek aplikacije, ki bo v ponedeljek, 29. maja 2023, med 17.00 in 18.30 v okviru Tednov vseživljenjskega učenja.

V predstavitvi se boste naučili, kako najhitreje poiskati gradivo v knjižnici, ga vnaprej rezervirati ali pa si ga izposoditi v elektronski obliki. Spoznali boste, kaj omogoča spletna aplikacija COBISS+ in kaj so prednosti mobilne aplikacije mCOBISS, dostopne na Google play, App store in Huawei AppGallery. Ali ste si že uredili dostop do »Moje knjižnice«? Poznate svoje geslo? Kaj prinaša »Moj profil COBISS«? Na vsa ta vprašanja in še več bomo odgovorili skupaj in vas usposobili za samostojno iskanje vaše najljubše knjige in drugih gradiv.

Webinar bo potekal prek orodja ZOOM.

Dogodek na Facebook povezavi lahko delite na svojih profilih na Facebooku.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »