Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Testni dostop do zbirke APA PsycTherapy

Konzorcij COSEC je omogočil testni dostop do zbirke APA PsycTherapy.

APA PsycTherapy je pretočna video platforma, na kateri je dostopnih več kot 900 videoposnetkov psihoterapevtskih sej s priznanimi terapevti. Posnetki pokrivajo več kot 100 različnih terapevtskih pristopov in več kot 200 tematik. Platforma je namenjena klinikom, svetovalcem, inštruktorjem in pripravnikom, ki želijo izostriti svoje terapevtske veščine. Ta preverjena metoda usposabljanja je neprecenljivo orodje za učenje in spremljanje najnovejših psihoterapevtskih tehnik. 

Testni dostop je omogočen od 27. 7. 2024 z lokacij Univerze na Primorskem, Univerze v Ljubljani, CTK in NUK; oddaljeni dostop je omogočen za člane knjižnic UP, UL, CTK in NUK.

Vstopna točka.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »