Virtualna knjižnica Slovenije je od 1. septembra dostopna tudi na mobilnih napravah.

Poiščite in rezervirajte knjigo, revijo, časopis, DVD. Podaljšajte rok izposoje. Poglejte, kaj berejo drugi. Izdelajte si seznam priljubljenih knjig in ga delite z drugimi. Poglejte lokacijo knjižnice na zemljevidu in navodila za pot do knjižnice – mCOBISS vam omogoča dostop do informacij v več kot 400 slovenskih knjižnicah na enem mestu (100.000 povezav do e-virov, 2 milijona knjig, 1.3 milijona člankov, 90.000 revij, 75.000 CD-jev/DVD-jev …).

Za telefone in tablice, ki delujejo na operacijskih sistemih Android ali iOS, je na voljo brezplačna mobilna aplikacija. Namestite jo tako, da z vašo mobilno napravo obiščete spletno stan m.cobiss.si in izberete ustrezno povezavo.

Če aplikacije vaša mobilna naprava ne podpira ali si je ne želite namestiti, lahko obiščete COBISS/OPAC, in sicer različico za mobilne naprave ali klasično različico.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.