Vabljeni na serijo spletnih seminarjev Research. Smarter.
Pridružite se našim strokovnjakom na brezplačnih predavanjih z bistvenimi namigi in smernicami, ki vam bodo pomagali na vsaki stopnji vašega raziskovalnega potovanja.

Teme za januar:

 1. Naslov: Access full-text and visualize your institutions’ subscription usage (Dostop do celotnih besedil in prikaz uporabe naročnin vaših institucij)
  Ponedeljek, 13. januar 2020, ob 11. uri
  Poglejte, kako vaši uporabniki uporabljajo vaše naročnine revije po založnikih in do kakšnih vrst prispevkov dostopajo. Prikazali bomo izbor najpomembnejših značilnosti, ki jih ponuja vtičnik Kopernio, in na kratko prikazali pregledno ploščo Web of Science Kopernio.
  Povezava za prijavo
 1. Naslov: Take control of your online research identity in Web of Science (Pridobite nadzor nad vašo online identiteto na področju raziskav pri Web of Science)
  Torek, 21. januar 2020, ob 11. uri
  Ste objavljali na področju raziskav? Verjetno imate evidenco vaših prispevkov v Web of Science. Prikazali bomo, kako lahko ocenite in urejate evidenco vaših prispevkov iz vašega profila Publons, da bi tako zmanjšali nejasnosti in zagotovili natančnejšo predstavitev vašega dela in vaš vpliv.
  Povezava za prijavo
 1. Naslov: Selecting journals for the Emerging Sources Citation Index (Izbira revij za bazo podatkov Emerging Sources Citation Index)
  Ponedeljek, 27 januar 2020, ob 12. uri
  Predstavljenih bo 28 kriterijev, na osnovi katerih naša interna uredniška skupina izbira revije za osrednjo zbirko Web of Science, vključno s 24 kriteriji, povezanimi s kakovostjo, ki se uporabljajo za ESCI in ki temeljijo na uredniški doslednosti in najboljših praksah na nivoju revije.
  Povezava za prijavo
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.