Založnik Oxford University Press v oktobru organizira več spletnih predstavitev elektronskih virov, do katerih imajo dostop vsi člani knjižnic UL, NUK, CTK in NIB:
- Oxford Art Online: 14. oktober 2020 ob 11. uri, registracija;
- Oxford Music Online: 16. oktober 2020 ob 11. uri, registracija;
- Oxford Journals: 20. oktober 2020 ob 11. uri, registracija.

Spletne predstavitve so namenjene vsem, ki jih viri zanimajo ter bi radi pridobili ali osvežili svoje znanje o vsebini, funkcionalnostih in orodjih teh virov. Predstavitve bodo vsebovale tudi koristne nasvete in novice o virih (npr. o prihajajočih novih naslovih v zbirkah). Zato so predstavitve namenjene tako novim uporabnikom, ki virov še ne poznajo, kakor tudi zahtevnejšim uporabnikom (npr. knjižničarjem).

Za vsak seminar je potrebna registracija. Po registraciji bodo udeleženci prejeli navodila, kako se udeležiti seminarja.
Seminarji bodo potekali v angleščini in bodo trajali približno 40 minut.

Vljudno vabljeni.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.