Milan Ninić, diplomant Radiološke tehnologije na Zdravstveni fakulteti in predsednik celjskega humanitarnega društva Enostavno pomagam, je na letošnji Slovesni dan prostovoljstva prejel naziv “Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi za leto 2019”.

Imenovan je bil na predlog UKC Maribor, kjer je zaposlen kot diplomirani inženir radiologije na Oddelku za onkologijo UKC Maribor v Enoti za radioterapijo, kjer opravlja tudi funkcijo namestnika vodje inženirjev. Kot so zapisali v obrazložitvi priznanja, je Milan Ninić izjemen strokovnjak na svojem področju, inovativen in vedno pripravljen pomagati drugim ter svoje znanje prenašati mladim. Prostovoljstvo ga vodi že vse od osnovne šole, kot srednješolec je pričel z organiziranjem dobrodelnih akcij in v letu 2014 ustanovil Humanitarno društvo Enostavno pomagam, katerega predsednik je še danes.

Iskrene čestitke!

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.