Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Poziv mednarodne mreže univerz Venice International University za sodelovanje

S strani mednarodne mreže univerz Venice International University (VIU) smo prejeli naknadni poziv v zvezi s pripravo predmetov v okviru programa Globalizacij (»Globalization Program«) za študijsko leto 2021/2022.

Učitelji Univerze v Ljubljani lahko oddajo prijavo za drugi semester 2021/2022 (februar do maj 2022). Razpis in podrobnejše informacije najdete na spletni strani ter priloženih dokumentih (spodaj).

Informacije o razpisu so objavljene tudi na spletni strani UL.

Vse zainteresirane kandidate prosimo, da svoje prijave predloge predmetov z zahtevanimi prilogami v angleškem jeziku pošljete do srede, 18. 11. 2020 na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Program in smernice za predavatelje
Struktura programa Globalizacija in povzetki predmetov
Seznam odobrenih predmetov v študijskem letu 2021-2022

Spletna stran UL ZF za nemoteno delovanje in čim boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. Nujni piškotki se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Veseli bomo, če nam boste dovolili tudi uporabo preostalih piškotkov, saj vam lahko samo na ta način spletno stran še bolj približamo. Več o piškotkih »