Fakulteta za zdravstvene vede Univerze v Novem mestu je objavila Razpis za najboljši razvojni projekt za spodbujanje kakovostnega staranja v letu 2020.

Pogosto slišimo, da živimo v starajoči se družbi. Sodobni življenjski standard in napredek medicine res omogočata podaljševanje življenjske dobe. Številni starostniki potrebujejo dnevno ali občasno zdravstveno in socialno oskrbo. Ob tem lahko na različne načine prispevamo k izboljševanju kakovosti njihovega življenja.

 

Vabijo vas, da oblikujete idejo za dvig kakovosti življenja starejše populacije v domačem ali institucionalnem okolju in jo prijavite na Razpis za najboljši razvojni projekt za spodbujanje kakovostnega staranja v letu 2020. Najboljša ideja bo nagrajena.

Rok za oddajo predlogov projektnih idej je 31. 5. 2020.

Za prijavo izpolnite prijavni obrazec in ga pošljite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, saj ti omogočajo boljše in pravilnejše delovanje. Zaradi EU zakonodaje, vas moramo vprašati za soglasje. Prosimo vas, da sprejmete uporabo piškotkov in si s tem omogočite pravilen prikaz naše spletne strani. Piškotke uporabljajo vse spletne strani. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.