Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Brezplačno izobraževanje za medicinske sestre in babice »Klinično sklepanje, presojanje in odločanje«

Spoštovani.

Se kdaj vprašate, zakaj ob soočenju s pacientovim problemom sprejemate določene odločitve?

Raziskave kažejo, da so naše sklepanje in odločitve kompleksen rezultat informacij, čustev, osebnih vrednot, vplivov iz okolja in preteklih izkušenj. Vsaka odločitev je posledica tehtanja med različnimi dejavniki in cilji, da sprejmemo informirane in učinkovite odločitve glede oskrbe pacienta.

Vabimo vas na brezplačno izobraževanje za medicinske sestre in babice, Klinično sklepanje, presojanje in odločanje, kjer bomo skupaj s predavatelji iz Slovenije in tujine poiskali odgovore in razlage na zanimiva vprašanja.

Brezplačno izobraževanje bo potekalo v četrtek, 19. oktobra 2023 ob 8.00 na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani. 

Na srečanje se je potrebno prijaviti preko e-prijavnice, ki je dostopna tukaj. Število mest je omejeno.  

Program z informacijami.   

Licenčne točke: Udeležba na strokovnem srečanju zagotavlja licenčne točke pri Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije. 

Prijave sprejemamo do 17.10.2023 oz. do zapolnitve 40 mest.  

Se vidimo na Zdravstveni fakulteti 19. oktobra 2023

Lep pozdrav, 

Ljubiša Pađen, Mirjam Ravljen, Manca Pajnič in Renata Vettorazzi 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »