Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Pregled in izvajanje zagovorov zaključnih del v času poletnih počitnic

Pravilnik o zaključnem delu na prvi in drugi stopnji določa, da Katedra obravnava prijavo teme in dispozicijo dela glede na vsebinsko ustreznost, v roku enega meseca (v navedeni rok ne šteje čas od 1. julija do 20. avgusta) od dne prejema.

V skladu s tem vas obveščamo, da v navedenem roku enako velja za pregled zaključnega dela s strani mentorja in recenzenta. Izjeme so v primeru individualnega dogovora med mentorjem/recenzentom in študentom.

V času poletnih počitnic (od 1. julija do 20. avgusta) zagovorov zaključnih del ni.

Vljudno vas naprošamo, da upoštevate vsa navodila, vezana na zagovore zaključnih del, ki ste jih prejeli na začetku študijskega leta. 

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »