Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Vabilo študentom Sanitarnega inženirstva, Zdravstvene nege in Delovne terapije za sodelovanju pri projektu v okviru razpisa MIZŠ »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«

Spoštovani študentke in študenti Sanitarnega inženirstva, Zdravstvene nege in Delovne terapije.

Na Zdravstveni fakulteti smo, skupaj s Filozofsko fakulteto in Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje, uspešno kandidirali na razpisu MIZŠ »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«, za sofinanciranje projekta »Hmm, le kam bi dal?«, ki smo ga prijavili v sodelovanju z Domom starejših Škofljica. Namen projekta je izdelati usmeritve za organizacijo sistema ravnanja z odpadki v zavodu, poiskati idejne rešitve za opremo/embalažo, ki bi olajšala zbiranje posameznih vrst odpadkov na viru nastanka in pripraviti izobraževalni program, gradiva in pripomočke za posamezne skupine deležnikov.

V projektu boste sodelovali študenti treh fakultet Univerze v Ljubljani – Filozofske fakultete, Akademije za likovno umetnost in oblikovanje ter Zdravstvene fakultete.

Vabimo vas k sodelovanju v študentski ekipi projekta, ki na ZF omogoča sodelovanje:
- ene študentke/študenta druge stopnje študija SI,
- dveh študentk/študentov prve stopnje študija SI (zaželeno 4.letnik),
- dveh študentk/študentov prve stopnje študija ZN (zaželeno 3.letnik ali absolvent) in
- dveh študentk/študentov prve stopnje študija DT (zaželeno 3.letnik ali absolvent).

V primeru večjega števila prijav bomo opravili izbor. Ob odločanju za prijavo prosim upoštevajte, da:
- bo potrebno biti dosegljiv najmanj 5 mesecev (do konca junija 2023), začeti z delom že sredi januarja 2023 in efektivno delati na projektu približno 25 ur na mesec (delno v partnerskem zavodu, delno v obliki sestankov tima ter delno doma);
- bo potrebno sodelovati s kolegi z drugih fakultet, ki bodo tudi delali na projektu;
- morate biti vpisani v javno veljaven študijski program v RS ter bo vaš status študenta aktiven ves čas trajanja projekta;
- je delo plačano (10,45 EUR/uro bruto-bruto, kar pomeni približno 6,25 EUR/uro neto).

Zainteresirani študenti se prosim do ponedeljka, 12.12.2022 do 17.00, prijavite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

V prijavi prosim na kratko zapišite, zakaj ste se odločili za sodelovanje. Razgovor s kandidatkami/kandidati načrtujemo v sredini prihodnjega tedna, predvidoma v sredo, 14.12.2022, ob 17.00.

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »