Prosimo poskrbite, da je na strani omogočen JavaScript, ki poganja dodatek za dostopnost. Vključitev študentov v športne dejavnosti COD UL

V okviru športno izpitnega obdobja, ki septembra poteka na Centru za obštudijsko dejavnost UL so študenti vabljeni na programe dnevne rekreacije, ki zajemajo: vodene vadbe (funkcionalno vadbo, jogo, BodyArt, pilates, plavanje), fitnes, športe z žogo in loparji. Vsi programi so brezplačni in dostopni vsem študentom UL.
Urnik in prijava.
FB dogodek.
IG.

sportseptember

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani vabi študente k vpisu v kreditno ovrednotene obštudijske dejavnosti. Vpis v dejavnosti, ki prinašajo 3 ali 4 kreditne točke v okviru splošne zunanje izbirnosti, poteka od 1. 9. 2023 do 30. 10. 2023 preko spletne prijavnice. Za lažjo odločitev pri izbiri bodo 12. 9. 2023  potekali spletni informativni dnevi.
Več v novici na univerzitetni spletni strani.
FB dogodek.
IG.

krediti

Spletna stran za nemoteno in pravilno delovanje uporablja osnovne nujne piškotke. Obvezni piškotki in piškotki, ki ne obdelujejo osebnih podatkov, se naložijo samodejno, brez predhodne privolitve in z njimi ne obdelujemo nobenih podatkov. Analitičnih piškotkov ne uporabljamo. Več o piškotkih »